Kā dzēst savu kontu
Atjaunināts 2026. gada 26. maijs
⚠️ Pirms dzēšanas: ja jums ir aktīvs abonements, vispirms to atceliet. Konta dzēšana neaptur rēķinus, jūsu karte tiks turpināta apmaksāta, līdz abonements tiks atcelts.
Lai dzēstu:
- Dodieties uz Profils → Iestatījumi → Dzēst kontu.
- Apstipriniet.
Pēc dzēšanas mēs nevaram atjaunot kontu, jūsu saderības vai sarunu vēsturi.
Vai šis raksts bija noderīgs?
Atbalsta komanda
Joprojām nepieciešama palīdzība?
Nosūtiet mums informāciju, un mēs jums atbildēsim pa e-pastu 24 stundu laikā darba dienās.
