Як видалити ваш обліковий запис
Оновлено 26 травня 2026 р.
⚠️ Перед видаленням: якщо у вас є активна підписка, скасуйте її спочатку. Видалення облікового запису не скасовує платежі, з вашої картки і надалі списуватимуться кошти, доки підписку не буде скасовано.
Щоб видалити:
- Перейдіть до Профіль → Налаштування → Видалити обліковий запис.
- Підтвердьте.
Після видалення ми не зможемо відновити обліковий запис, ваші збіги або історію листування.
Ця стаття була корисною?
Команда підтримки
Все ще потрібна допомога?
Надішліть нам деталі, і ми відповімо електронною поштою протягом 24 робочих годин.
