Jak usunąć konto
Zaktualizowano 26 maja 2026
⚠️ Przed usunięciem: jeśli masz aktywną subskrypcję, najpierw ją anuluj. Usunięcie konta nie anuluje płatności, Twoja karta będzie obciążana, dopóki subskrypcja nie zostanie anulowana.
Aby usunąć:
- Przejdź do Profil → Ustawienia → Usuń konto.
- Potwierdź.
Po usunięciu konta nie możemy odzyskać, Twoich dopasowań ani historii rozmów.
Czy ten artykuł był pomocny?
Zespół wsparcia
Nadal potrzebujesz pomocy?
Wyślij nam szczegóły, a my odpowiemy mailowo w ciągu 24 godzin w dni robocze.
